Elfin career coach

Personlig coaching med fokus pĂĄ at skaffe det bedste tech-job til dig.

Som med alt andet her i livet er reglen, at øvelse gør mester. Hvis du ønsker at blive bedre til jobsamtaler, så skal du øve dig. Du kan gå til flere samtaler og lære på den måde. Alternativt tilbyder Elfin målrettede forløb, hvor vi sammen afklarer dine ønsker, styrker og svagheder og træner de aspekter af jobsøgning og jobsamtaler, du har mest brug for at forbedre. Elfin Karrierecoach bygger på langt og detaljeret kendskab til tech-branchen, og vi kan gå ned i alle de tekniske detaljer. Læs mere om din coach nedenfor.

At søge de bedste tech-job i 2022 kræver et godt CV men også mere end det. Tekniske stillinger som udvikler, QA engineer, Product Owner eller data scientist får man som regel først efter at have besvaret en masse tests, dels online, dels ved en tavle til jobsamtalen.  Desuden skal du være parat til at gribe bolden, når chefen beder dig om at fortælle om dig selv. Beslut dig for, hvor langt tilbage i din karriere og dit liv du vil begynde, og hvilke projekter der er værd at bruge et minut eller to på. At opsummere dig selv er en svær disciplin, og jeg kan anbefale at øve det, hvis du ikke har nemt ved det. Med Elfin Karrierecoach får du chancen for at finde og gennem træning styrke dine svage punkter. Du kan få en generalprøve i en afslappet og uforpligtende sammenhæng.

Vi tager konkret udgangspunkt i dit CV og dine ambitioner og kan trykteste dine forvetninger til et kommende job og vurdere mulighederne på markedet lige nu. På den måde kan Elfin hjælpe dig til at tage det næste skridt i din karriere. Hvis du er bekymret for at sidde fast i din nuværende rolle, kan Elfin få dig komfortabelt ud af komfortzonen.

Det fĂĄr du

– Et forløb, der passer til din situation.
– Gratis e-bog om jobsøgning i tech-branchen.
– Fuld diskretion – dine karriereplaner kommer ikke andre ved.
– Respekt for dine bekymringer, dine svage sider og dine ambitioner.

Det siger andre


Niels gav mig startskuddet til at turde tro på at kaste mig ud i en ny rolle, som passer meget bedre til mig. Hans detaljerede viden og kyndige vejledning omkring hver en rolles nuance i IT-branchen er uvurderlig for enhver, som påtænker et skift. Han gennemtænker roller, evner og personlighed, før han sparrer på kompetent vis igennem junglen af muligheder for at opfylde ens helt egne, personlige succeskriterier. En stor og varm tak til Niels herfra.

– E.W.

Om din coach

Jeg elskede computere som barn og endte med at tage en erhvervs-ph.d. i datalogi. Jeg har arbejdet som udvikler, software-arkitekt, forsker, projektleder, konsulent, team lead og engineering manager, og det har taget mig forbi brancher som shipping, undervisning, finans, publishing, fitness, kultur, miljø og sågar dot-com, hvor jeg begyndte. Det har været en vild rejse, hvor jeg har arbejdet i USA, Storbritannien og Singapore, og hvor jeg både har fået lov til at være i små og store firmaer, i det offentlige, og at være selvstændig. Du kan se flere detaljer om mine jobs på LinkedIn.

I forbindelse med mit arbejde som leder af software-teams har jeg haft lejlighed til at se mange ansøgere komme på dybt vand, selv om de havde de rigtige tekniske kvalifikationer til et job. Jeg har også set dem være meget mere nervøse og usikre end situationen på nogen måde krævede. Det vil jeg gerne lave om på. Med baggrund i mit kendskab til branchen og til begge sider af bordet i en jobsamtale kan jeg træne dig til at give den bedste version af dig selv, når det tæller, og stille de spørgsmål som kan udpege den rette hylde for dig.

Vælg selv

At skifte til det helt rigtige job kræver at du gennemfører fire trin:

  • Trin 1: FĂĄ styr pĂĄ hvilke roller og arbejdsgivere, der passer til dig, og find de rigtige jobopslag.
  • Trin 2: Lav et velskrevet CV og en velskrevet ansøgning
  • Trin 3: Pitch dig selv succesfuldt ved en samtale
  • Trin 4: Vis dine faglige evner effektivt ved en samtale

Elfin tilbyder coaching i hvert af de fire trin. Du vælger selv, hvilke trin vi skal igennem. I hvert trin holder vi et møde (online eller fysisk) med fokus på dine specifikke ønsker, og vi følger op med spørgsmål og svar på email.

 

Elfin Jobskifte Trin 1: Søg det rigtige job! Trin 1 fokuserer på, hvad der er godt og skidt i dit nuværende job, og hvad dine ønsker og ambitioner er. Vi afklarer, hvilke typer af roller, teams og firmaer, der matcher dine ønsker, svagheder og styrker. Vi kigger sammen på, hvilke jobopslag der kunne passe til dig og snakker om, hvad der står mellem linjerne.

 

Elfin Jobskifte Trin 2: Bliv udvalgt! Trin 2 handler om at producere et CV og en ansøgning, som får dig til en jobsamtale. Du sender mig din nuværende udgave, og jeg kommer med konkrete forslag til, hvordan du kan forbedre dine chancer for at blive udvalgt. Hvis du har svært ved at fremhæve dine styrker, så hjælper jeg med at finde dem frem og pudse dem af.

 

Elfin Jobskifte Trin 3: “Fortæl os lidt om dig selv!” Trin 3 retter blikket mod samtalerne og hjælper dig specifikt med at præsentere dig selv. Vi træner din pitch, både af dig selv og af dine tidligere opgaver. Jeg coacher dig i, hvordan du håndterer de spørgsmål, du har sværest ved.

 

Elfin Jobskifte Trin 4: “Vi har en opgave til dig!” Trin 4 handler også om samtalerne men sætter fokus på faglige tests, cases og lignende. Vi øver at løse problemer ved whiteboardet med en chef ved siden af, og vi retter på din stil, hvis det er nødvendigt. Vi snakker sammen om, hvad du har sværest ved og finder på løsninger specifikt til dig.

Du kan mixe og matche de sessioner, som passer til dig.

Book en session: 1250,-

  • Online eller fysisk samtale – dit valg!
  • Inkluderer to uger, hvor du kan bruge mig som træner i dit ringhjørne.
  • FĂĄ min e-bog med gratis.

Hvis du har spørgsmål, før vi starter, så kan du skrive dem og får selvfølgelig svar på forhånd. Klik her og send mig en email med det samme.